Autószerviz a 17. kerületben.

Márkafüggetlen autószerviz 2001 óta a 17. kerületben. tovább »

Futóműjavítás

Szervizünk vállal teljeskörű futóműjavítást, futóműállítást. tovább »

Fékjavítás

Teljeskörű fékjavítás. Fékhatás mérés, gépi diagnosztika. tovább »

Olajcsere - Időszakos szerviz

Szervizünkben olajcsere akár azonnal lehetséges. Levegőszűrő, olajszűrő, pollenszűrő, üzemanyagszűrő csere. tovább »

Kuplung csere

Szervizünkben vállalunk kuplung cserét. tovább »

Vezérműszíj csere

Szervizünkben vállalunk vezérműszíj cserét. tovább »

Autóklíma

Szervizünkben vállalunk autóklíma töltést, tisztítást, javítást. tovább »

Hívjon minket most!

Elérhetőségünk: 0620-617-1717 - email: sebokgumikft@gmail.com tovább »

 

Fékjavítás

Teljes körű fékjavítás

A fékrendszer rendszeres ellenőrzése nagyon fontos, hogy pontos képet kaphassunk a fékek állapotáról.
A fék alkatrészek a legfontosabbak alkatrészek közé tartoznak az autónkban. A fékalkatrészek a járművek lassítását, megállítását, esetenként álló helyzetben való rögzítését szolgálják. Legtöbbször az úgynevezett kopó fék alkatrészeket kell cserélni, mint a fékbetétek, fékpofák, féktárcsák és fékdobok, de ha ezeket elhanyagoljuk, lehet hogy még több alkatrészt kell majd cserélnünk, javíttatnunk.
Mivel a fékbetét éppen a súrlódással dolgozik, mi sem természetesebb, mint az, hogy a viszonylag sűrűn cserélendő fék alkatrészek közé tartozik. Az új betét beszerzése akkor válik elkerülhetetlenné, amikor a fékpofa széle már hozzáér a tárcsához. Némelyik autókban már ezt jelzi egy lámpa a műszerfalon, de enélkül is könnyű észrevenni, a súrlódó fémek karcos hangja miatt. Persze nem kell ezt megvárni, jobb a szervizkönyv által jelzett ütemezés szerint cserélni. A féktárcsa és a fékdob is erősen kopik, sőt, meg is sérülhet, ezért rendszeresen ellenőrizni és cserélni kell ezeket – jellemzően minden második fékbetét csere alkalmával. Ha gond van a fék alkatrészekkel, nem csak a kellemetlen hangokra, hanem a fékhatás csökkenésére, szélsőséges esetben akár a fékbetét kiesésére és ezért a fék működésképtelenségére is számíthatunk, jobb az ilyesmit megelőzni.
Ellenőrizzük rendszeresen autónk fékrendszerét, a mechanikától a hidraulikáig és cseréljük időben az elhasználódott fék alkatrészeket!